• ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗ
Σαλάτα με σπανάκι και ψητό ταλαγάνι \

Μερίδες: 
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Δυσκολία: 

Υλικά

 

  • 160 -200 γρ. σπανάκι baby
  • 10 ντοματίνια κομμένα στα δύο
  • 200γρ. λευκά , φρέσκα μανιτάρια σε φέτες
  • Λίγο λάδι , λίγα φύλλα βασιλικού και λίγο σκόρδο σε σκόνη (για τα μανιτάρια)
  • 2 χοντρές φέτες ταλαγάνι
  • Aλάτι

Για τη σάλτσα βινεγκρέτ:

  • 4 -6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξυδί βαλσαμικό
  • 1 κ.γλ. μουστάρδα
  • 1 κ.γλ. μέλι

 

Εκτέλεση

 

Πρώτα σωτάρουμε για λίγα λεπτά τα μανιτάρια σε αντικολλητικό τηγάνι με το λάδι , το σκόρδο και το βασιλικό και τα αφήνουμε στην άκρη.
Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά το σπανάκι. Ετοιμάζουμε και τα ντοματίνια .
Ψήνουμε τις φέτες ταλαγάνι στη σχάρα ή στο γκριλ κι απ' τις δυο μεριές ώστε να σχηματιστεί μια τραγανή , ρόδινη κρούστα. Κόβουμε την κάθε φέτα τυριού στα 4.

 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: tasteoflife.com.gr

flag flag flag flag flag flag