MENU

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙ ΜΕ ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο έτοιμο φύλλο κουρού
  • 300 γρ. Ταλαγάνι, κομμένο σε πολύ μικρά κυβάκια
  • 100 γρ. λιαστή τομάτα σε ελαιόλαδο, πολύ ψιλοκομμένη
  • Πιπέρι
Εκτυπώστε Τα Υλικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ και κόβουμε τα φύλλα κουρού σε ορθογώνια κομμάτια περίπου 10 x 8 εκατοστά. Βάζουμε στην άκρη κάθε φύλλου 1 κ.γ. γέμιση και τα τυλίγουμε σε μικρά ρολάκια. Κλείνουμε καλά τις άκρες, τοποθετούμε σε ταψί και τα ψήνουμε στους 180°C, ώσπου να ροδίσουν.