MENU

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΤΑΛΑΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 5 αυγά
  • 100 γρ. Ταλαγάνι, κομμένο στα 4
  • 300 γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα και ζεματισμένα ώσπου να μαλακώσουν
  • 10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (chives)
  • 1 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό
  • Αλάτι, πιπέρι
Εκτυπώστε Τα Υλικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το βούτυρο να λιώσει σε ένα τηγάνι. Ρίχνουμε μέσα τα σπαράγγια και σοτάρουμε για 2 – 3 λεπτά.

Προσθέτουμε τα ντοματίνια και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά, ώσπου να εξατμιστούν τα υγρά από τα ντοματίνια.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το σχοινόπρασο, το Ταλαγάνι και το αλατοπίπερο. Περιχύνουμε το μείγμα πάνω από τα σπαράγγια και ψήνουμε την ομελέτα για 2 – 3 λεπτά από κάθε πλευρά.